Снимка: БГНЕС
fallback

"Ще бъде срамно, ако отидем на избори март месец. Ще се работи в нелесни коалиции. БСП иска и е готова да управлява.

Oще по темата
И опозицията ще бъде част от взимането на решения, отиваме в нова политическа система, с плаващи мнозинства", заяви в БНТ Драгомир Стойнев от БСП, който е заместник-председател на енергийната комисия в Народното събрание.

"За БСП е важно всеки да има право на избор, машинното гласуване не отпада. Остава правото на избор за хартия или машина", допълни Драгомир Стойнев.

Според него България трябва да има бюджет за следващата година. "Има опасение да не стане наддаване като на пазара и бюджетът да стане неизпълним", поясни Стойнев и уточни, че левицата е подкрепила избора на  председател на парламента, за да не се срине парламентаризмът и Народното събрание.

Относно Плана за въвеждане на еврото Драгомир Стойнев коментира, че България трябва да гледа бъдещето и дали иска да бъде част от богатите държави.

"Ние искаме да видим дали 2024 година е правилната или 2025, или 2026. От този експертен дебат не трябва да се вадят политически дивиденти. Искаме да стане ясно какъв ще бъде икономическият ефект. Ние сме за еврото, но не точно в този момент", заяви Драгомир Стойнев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 1 година

БСП винаги са готови по комсомолски да вземат властта и да върнат страната при московската губерния.

26

Анонимен

преди 1 година

Слушах го тоя Стойнев и се чудих има ли мисъл в главата му? Питат го едно, второ, трето, той декламира все познатите, втръснали се до болка, опорки и всяко изречение завършва с "благодарение на БСП". И десет хиляди пъти да ми повтори тая мантра дали пък ще му се вържа? Истина няма да стане. Защо, защо такива влизат в политиката?

25

Алекс

преди 1 година

Измекярското БСП било готово да управлява.Обаче Избирателят не мисли така.С двайсетина депутата не се управлява.

fallback