Снимка: БГНЕС
fallback

Голяма част от хората в новите политически проекти просто не стават – нямат качества.

Oще по темата
Това каза в интервю за БТВ председателят на „Движение 21“ Татяна Дончева.

„Няма филтър, в старите партии имаше някакво сито – не можеше случаен човек да стигне до парламент. Тези всичките са проекти за еднократна употреба. Това е модела на захарния памук“, уточни Дончева.

По думите ѝ борбата за съдебна реформа е обречена, защото в нея „няколко поредни парламента се блъскат хора, които не знаят къде са застава в съдебна зала и коя зала за какво служи“.

Според лидера на „Движение 21“ няма надежда 48-ото Народно събрание да излъчи редовен кабинет, който да свърши каквото и да било работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

баба мара

преди 1 година

а в старите икон групировки дали има затова избори 2023 г докато случимна хора

29

Реалист

преди 1 година

Права е Татяна Дончева, като казва, че ГЕРБ, ДПС и БСП са се хванали за хартиените бюлетини, но ще видят, че те не са техният проблем. Проблемът са самите те! В Европа изчезнаха много партии с дългогодишно присъствие. Просто се стопиха, защото не решават проблемите на народа си, а изпълняват задкулисни поръчки на кръгове от хора забогатели по съмнителен начин, на олигарси, които използват партиите за лично облагодетелстване, които да прокарват закони в тяхна полза.

28

Алекс

преди 1 година

Аман от тая стара мома, само акъл ръси. Ако си толкова върха на 🍦 щеше да си в парламента, а не да сте партия от 21 души.

fallback