Снимка: БГНЕС
fallback

Заради хартиената бюлетина се стяга сватба между ГЕРБ и БСП, а кумуват ДПС. Това е абсолютен скандал на фона на всички проблеми и кризи след изборите. Освен това означава, че има договорка или за предсрочни избори или за съглашателство между тях.

Oще по темата
Това каза за "Нова Нюз" Йордан Иванов от "Демократична България".

По думите му ДБ има ясна позиция, че няма да подкрепи първия мандат. "Стои въпросът за осъзнаването на ГЕРБ за това какво сътвориха в последното десетилетие, но не виждаме такова", коментира той.

Относно доклада на БНБ Иванов заяви, че мнението на експертите е, че поскъпване на стоките е невъзможно, докато левът е обвързан с еврото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Да се стягат за

преди 1 година

Белене до произнасяне на смъртната им присъда.

21

Анонимен

преди 1 година

Корнелия ли ще е булката??

20

Анонимен

преди 1 година

Какво са сътворили ГЕРБ през последното десетилетие? Отговорът е: Ново строителство,газови връзки,нови пътища,добри отношения с Европа,САЩ,Русия,Турция,Гърция,Македония...А какво сътвориха Подмянаджиите за последната една годиня? Отговорът е: Унищожаване на всико,което завариха,развалиха отношенията на България със съседни страни и Русия,чрез измами,лъжи и задкулисие постигнаха сделки и споразумения,удобни само за тях и обкръжението им,но не и за нас! Стига! Не могат да ни излъжат вече! Вън ПП!

fallback