Снимка: БГНЕС

ГЕРБ-СДС продължават да полагат усилия за създаване на стабилно правителство, от което страната ни има нужда. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с Манфред Вебер, председател на най-голямата партия в ЕП - Европейската народна партия, съобщи Bulgaria ON AIR.

Манфред Вебер и Бойко Борисов обсъдиха актуалната политическа обстановка в България. Борисов посочи, че ГЕРБ - СДС продължават да полагат усилия за създаване на стабилно правителство, от което страната ни има нужда.

"България е изправена пред множество кризи и ние ще направим всичко по силите ни, за да я изведем от тях.

Още по темата
Благодарение на тяхното правителство дефицитът ни достига 7%, а следващите няколко години ще бъдем принудени да теглим по 15 млрд. дълг", посочи лидерът на ГЕРБ.

Председателят на ЕНП Манфред Вебер поздрави Бойко Борисов за изборния резултат на партията. Вебер пожела успех в отговорната задача да бъде съставено стабилно правителство около ГЕРБ-СДС и подчерта, че партията има пълната подкрепа на цялото семейство на ЕНП в тези усилия. Според него резултатите от изборите в България са знак, че гражданите очакват политическо ръководство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase