Снимка: БГНЕС

„Не можем да говорим за мнозинство, имахме кризисна ситуация три дни”. Това коментира политологът Калоян Методиев пред NOVA NEWS.

„Не харесвам Вежди Рашидов. Той е избран само на базата на своето ЕГН. На базата на търсения компромис между партиите. От там насетне този парламент ще продължи като бойно поле, разделителните линии ще са много, ще има плаващи мнозинства. Още следващата седмица ще видим как партии, които довчера се атакуваха по най-краен начин, ще формират мнозинства по други въпроси – дали ще е оръжие за Украйна или купуване на ново въоръжение”, коментира Методиев.

Според него Корнелия Нинова е изнесла кризата на гърба си и де факто я е решила. „На мен ми напомня на четворната коалиция от преди няколко месеца. На практика тя и там играеше ролята на умиротворител, когато ПП и ИТН се хванаха за гушите”, каза Методиев.

Според политолога ПП правят грешка и започват да приличат на ИТН в предишното управление.

„Нямаме нужда от този модел на деструктивизъм, на сръдни, на крайности. Ще сме свидетели на много тежък парламент и най-лесното в него ще е да плюеш всеки за всичко”, каза Методиев.

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 4 месеца

пир по време на чума 1996 година е това е веждито престъпник от мултигруп видео https://youtu.be/OdOj-ZJ8fUM

25

Беее

преди 4 месеца

Веждичка знаеш ли колко ме интересува,къде и колко облъчвания имаш,*** ти и на нашия гръб се лекуваш а ние мреме в здравното заведение.за нас няма пари и си плащаме,а ти бе голтак си като цар в здравното заведение.там където ще отидеш няма да си с превилегии.ние ще ви съдим

24

Стамат

преди 4 месеца

Сбъдна се мечтата на Мултигруп. Повечето висши постове в България се заемат от служители на фирмата ! Пу!