Снимка: БГНЕС
fallback

"Сградата на Народното събрание е символ на нашата държава". Това заяви Георги Пирински, бивш председател на парламента.

Проблемът с избора на председател на НС проф. д-р Екатерина Михайлова обясни пред БНТ с фрагментирания вот и много лошите отношения между политическите групи.

Oще по темата

"Не само е странно, тревожно, а направо е проблемно конституционно, ако днес не се случи избор на председател, защото Конституцията, а не правилникът, е казала, че в първото заседание трябва да се избере председател, а най-възрастният депутат само открива, той не председателства", отбеляза проф. Михайлова.

"Положението тази сутрин е резултат на това, което не е станало последните 10 дни - необходимите, задължителните консултации, които да позволят днес спокойно да се отиде към избор", каза още Георги Пирински.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 1 година

Всички изтъкваха, че народа им е работодател, а народа показа че харесва Никола Минчев, но те ни набутват Росен Желязков, който не е долюбван от хората. Лъжат и пак лъжат

7

Кой ма:лоумници

преди 1 година

отричат престъпниците Алгафари ?

6

емигрант

преди 1 година

Обърках тези сирийци, Николай е депутатът от фамилия Нидал алгафари, но все тая мафиоти в НС, с трайни доказани факти ! Цялата фамилия сирийска Нидал Алгафари са трафиканти на дрога и мигранти, че вече дори замесени и в опит за убийство на българче !

fallback