Снимка: БГНЕС
fallback

Нека партиите, които свалиха предишното правителство, да поемат отговорност сега, призова лидерът на БСП Корнелия Нинова в предаването "120 минути" по bTV.

По този повод тя призова ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" да направят правителство.

"Първа сила са, свалиха работещо правителство – да поемат отговорността и да направят те сега", каза лидерът на БСП и добави, че по време на гласуването на вота на недоверие трите партии са имали общи аргументи и сега би трябвало да намерят изход от ситуацията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

До анонимен 53

преди 1 година

Какъв ГЕРБ какви 5 лева искат хората? БЕРГ били различно от БСП? Ми ти прочете ли автобиографията на Деси, Сачева, Биков, Митов, и т.н. Ми те всичките преписани от полит-комисаря, който се пребоядисал се от червен в син за да лапат от народната копанята! Да живее модела на пребоядисване!

67

Румяна Димитрова

преди 1 година

Другарката Нинова всячески се мъчи да е във властта,но това напоследък не ѝ се отдава. Не зная за вас,но на мен ми писна да я гледа по телевизиите да говори само лъжи и небивалици. Тази"другарка"не може ли да разчете,че когато е на власт всичко тръгва към пропастта. Стигат ни 12г управление на ГЕРБ,които доведоха България до просешка тояга,а сега и тази ли?...Да си оправи най-напред вътрешно-партйните размирици,защото икономистите не я харесват и след това да мисли за благото на България.

66

Случаен минувач

преди 1 година

Има я пресконференцията на Нинова в нета, можете да я видите, ако ви издържат нервите, гледайте я. Тази жена е едно невероятно гyйнo. Журналистите я питат - след такъм срамен резултат няма ли да подадете оставка, под 10 процента сте, пети сте, и Възраждане ви изпревари. Тя обаче едно си знае - не, имаме същите резултати, както на предните избори, оставка няма да дам! Няма да направя удоволствие на тези в партията, които ме мразят! Те говореха, че ще паднем под 4 процента, не сме обаче паднали!

fallback