Снимка: БГНЕС
fallback

"Очаквано е поведението на "Демократична България". Не можем да очакваме от партия, която манифестира под чужди знамена, да защитава националния интерес. Нито да очакваш от партия, чието ръководство е съставено от бивши служители в неправителствени организации, да милее за националния интерес". Това коментира пред БНР евродепутатът Иво Христов.

По думите му ДБ се опитва да зададе дневния ред на парламента, преди той да е започнал своята дейност:

"И го задава не с тема, която е свързана с България, а с международна тема. Случайно ли е?".

"В парламента имаме неравновесно положение с много фрагментирана карта, което съвсем не значи, че не е възможно съставянето на правителство. Ние все още мислим, че политическите лидери в България решават нещо, те и преди нямаха толкова тежка дума.

Oще по темата
Допускам, че бъдещият кабинет може да бъде нареден под външен натиск, тъй като САЩ и Европа биха желали да имат в България една управляема администрация".

Според Иво Христов е възможно да бъде съставено правителство и то няма да бъде ляво или дясно.

Във връзка с представянето на БСП на изборите, евродепутатът от БСП/ПЕС коментира:

"Няма как да не ни огорчава, защото БСП губи обществени позиции и обществено влияние. Една левица е нужна и тя трябва винаги да застане на страната на мира. ... Няма как да се снема отговорността от ръководството на БСП, при положение, че резултатите са такива".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Киро жокера

преди 1 година

Комунистически *** е този гнусен русофил местото му е не в Европа а в русия или Северна Корея то е едно и също

33

Коко

преди 1 година

Както написа скоро г-н Кеворкян някоя сутрин може да усемнем и с урангутан за премиер министър те като ги гледам в Европа какви си ги наредиха американците и по интелект и на външен вид го докарват кой на урангутан кой на шампанзе апък ний си ги имаме готови Боко тиквата просто Киро Асен джендъра и мравояда с лодката Христо Иванов за цват мога още да изброявам ама и тези стигат да ликвидират държавата или това което е останало от нея

32

Анонимен

преди 1 година

Генерал-губернатора Радев, ще доведе още двама канадци!

fallback