Снимка: БГНЕС
fallback

„Надявам се кампанията да е достигнала до повече хора. Да са се вслушали в идеите, не толкова в пропагандата и опорните точки. Най-важното след изборите е да има кабинет. Всяко едно правителство е политическо, защото разчита на подкрепа в парламента.

Oще по темата
Партиите, които го подкрепят, трябва да си носят отговорността за това. Няма как да има безпартийно правителство”. Това коментира Христо Гаджев от ГЕБР-СДС в ефира на Нова Нюз.

Политикът допълни, че искрено се надява след 3 октомври, когато излязат официалните резултати, повечето политици да се вслушат в сигнала, който ще дадат гражданите на изборите.” Да бъдат готови да загърбят личните си амбиции и да се обединим около програмите. Важно е зимата да има правителство, за да може да се реализират антикризисните мерки. Ние с БСП и ДПС няма как да правим коалиции. Това сме го казвали многократно. Не трябва да говорим личностно, а да се спрем на политиките”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

ББ

преди 1 година

Георг...не може си дострой къщата,тиквата го държи...не му дава достатъчно от ограбеното от Народа ни!!!стимулира го да лъже и манипулира в полза тиквата...белким изкара някой лев...от ограбеното от животите ви,в основата бе на вдигането на цените на горивата с младежкото на гроб,има факти и документирана е манипулацията по руски...деца са на руски агенти...имат вече 4-то поколоние агенти на кгб-фсб!

19

Ба!Торба кости

преди 1 година

Кви ги дрънка,тоя брадясал мех?Политик,ама друг път..Още е с жълто около човката,ама иска да я натопи здраво в меда и да насмуче се полуда като банкянския плондир

18

Анонимен

преди 1 година

Кой ви каза тази глупост,че точно ДПС са най в час,имат подготвени кадри,важни са разбира се програмите,но ...да се коалирате с лъжците и мошеници от ПП"те каква програма имат изобщо,освен ,че лъжат от сутрин до вечер,изобщо с такъв дует е тотално неприемливо и вредно.А,да техния имотен " честен" Чашков",Определени кръгове са решили да продължи дестабилизацията и чрез кирчовците още да пооткраднат и да го припишат на други.А резила на Херо си е неин,но наш гръб иповече не може да си позволяв

fallback