Снимка: БГНЕС
fallback

Основателят на "Има такъв народ" Слави Трифонов направи коментар за станалото на футболната среща между България и Северна Македония.

"Седя и гледам мача България - Северна Македония - в ушите ми още ехти освиркването на българския химн и крясъците, които въпреки дюдюканията се чуваха много ясно: "Бугари - татари" и "бугарски цигани".

Oще по темата
Това са виковете на благодарност, с които благодарните македонци благодарят на "Продължаваме промяната", ГЕРБ, ДПС, "Демократична България" и неутралните БСП за това, че ги пуснаха да започнат преговори за членство в ЕС. Предполагам, че Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов, Мустафа Карадайъ, Христо Иванов и неутралната Корнелия Нинова чуват освиркванията, както и крясъците, защото те са за тях", коментира той.

Трифонов завършва с обръщение към националния отбор по футбол.

"Чест и почитания, български момчета! За разлика от българските политици, вие защитихте националното достойнство на България. За мен вече няма значение дали ще се класирате на европейско, или световно първенство. Вие спечелихте най-важния мач - за българското достойнство", коментира Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

88

Анонимен

преди 1 година

Славчо македония

87

Внимателно

преди 1 година

Охридска Македония е на път да бъде окупирана от малцинствени групи заради трайно блокирана раждаемост на БЪлгарките и МАкедонките след 1919 година.. Подобна диверсия окупира Косово .. До смяната на името от Македония на Северна македония нямаше напрежения между власт подставените престъпници в София и Скопие. Името Северна Македония включи откат от природата..

86

пак този

преди 1 година

султан диван се чуди как да предизвика интерес....

fallback