Снимка: БГНЕС
fallback

Във връзка с усложняващата се обстановка, Министерството на външните работи на Република България призовава към въздържане от пътуване до Руската федерация.

Препоръчва се на българските граждани в РФ да обмислят възможността в срочен порядък да напуснат страната, като за целта използват налични към момента транспортни средства, предаде БНТ.

В петък на консултативната среща при президента Румен Радев и преди това в изявления на външния и вътрешния министри бе съобщено, че засега няма данни българи с двойно гражданство да са включени в мобилизацията, която Москва обяви. И бе декларирано, че на всички българи на руска територия ще бъде съдействано да се приберат у нас, ако искат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Бунтата

преди 1 година

И защо да не ходим в Русия?????Пт страх сигорно да не занесем някоя галшива министерска информация???Аз пък ще ходя и даже ще се бия за Русия!!!

25

сашо

преди 1 година

Българска шизофрения.Ако ни викнат запас,ЕС ще препоръча да не се пътува до Б-я

24

Анонимен

преди 1 година

"не комунизмът създаде руснака, руснакът създаде комунизма! Такава е историческата истина. Такава е жестоката истина за това какво представлява руснакът" _____________ Слаб, 2. Комунизмът го създаде един богат германски евреин.

fallback