fallback

"Това, което направи Путин, не е голяма изненада за нас, ние отдавна чакаме пълна мобилизация в Русия, защото след събитията в Харковски регион забелязваме, че руснаците нямат никакви възможности за ефективна война към Украйна. Затова те бързат с референдумите в Луганска, Донецка, Запорожка и Херсонска област. Нямат резерви за войната" категоричен бе доц. Даниел Бенатов пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че няма тревога в страната и размяната на азовците вчера е била много приятна новина, която също е била и голяма изненада.
Oще по темата


"При нас всичко е спокойно и успехите в Харковска област доста силно мотивират хората. Нашата армия е комплектована много силно с хора и няма потребност за повече хора", заяви доц. Бенатов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 1 година

Путин ще си избива насила населението

38

Оня

преди 1 година

Е нали лошите руснаци бяха измъчвали и избили азовците в масови гробове? Кво стана сега, те били живи.....хммм странна работа.

37

ще падне прогнилата

преди 1 година

свърши модата децата да ходят да учат на запад , тази зима ще замръзнат по кампусите , нито образованието е по добро нито нито ще си намерят работа , освен ако не са деца на нинова и прочиее американолизачи

fallback