Снимка: БГНЕС
fallback

Димитър Ташев излиза от листата на "Продължаваме промяната" в Бургас за предстоящите парламентарни избори.

Oще по темата
Това обяви самият той в профила си във Facebook.

"Ще бъда винаги на страната на гражданите на Област Бургас.  Оставам твърдо убеден и вярвам в ценностите и идеите на "Продължаваме промяната" и ще работя за реализирането им. Кирил Петков и Асен Василев са хората, в които вярвам безусловно и притежават всички качества да постигнат голямата цел за промяна в политическата ни система.  Невъзможно обаче е да бъда част от листата в Бургас, тъй като тя е напълно узурпирана от коалиционен партньор с огромни лични амбиции. А амбициите на един човек не могат и не трябва да бъдат по-големи от идеята за промяна в България.

Няма място за политически егоцентризъм в така важните предстоящи национални избори. Промяната никога не е лесна за постигане, но винаги е възможна", завършва публикацията на Ташев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Случаен минувач

преди 2 години

Нищо няма да се получи и в тоя бъдещ парламент. Герб ще имат 64 депутати, Пълен Провал - 56. Дотук 120. Възраждане ще имат 33 места, ДПС - 30, БСП - 17. ДБ - 15. ИТН - 13, генерал Янев - 12. Герб ще опита коалиция с ДПС и генерал Янев, но пак стават 106... Пак не излиза аритметиката... Пълен Провал ще опитат с БСП и ДБ, но - общо 88 гласа... Никой няма да иска коалиция с Възраждане. И пак нищо - в началото на 2023 - нови избори. Май че ще е по-добре да сме президентска република, като Франция.

21

Случаен минувач

преди 2 години

Все още има откровено глyпaви хора, които вярват на Пълен Провал. Но каквото и да правят, с Дай България и БСП ще имат по-малко от 100 гласа. Ген. Янев (ако влезе) няма да се присъедини към тях, той не понася ПП. 48-ия парламент също ще бъде ялов. През 2023 - нови избори.

20

Образа

преди 2 години

Че това промяна лие подмяна

fallback