Общ преглед
Мая Манолова и членове на Изправи се България с поредна акция в рамките на кампанията си АнтиСПЕКУЛА.

Те занесоха радиатори пред Министерство на енергетиката.

Миналия петък от формацията при провеждането на акцията си "Златна акция" за издирване на представителя на държавата в нефтената рафинерия Лукойл Нефтохим от Министерството на енергетиката заключиха сградата и не допускаха граждани до институцията.

Този петък от Изправи се България отново ще направят опит да попитат министъра на енергетиката за мерките на държавата срещу скъпите горива, действията предприети от представителя на държавата в рафинерията за защита на обществения интерес, както и за високите цени на газа и парното.

В рамките на кампанията АнтиСПЕКУЛА от формацията направиха акции освен пред енергийното министерство и пред петролната рафинерия в Бургас, пред сградата на Лукойл в София и на бензиностанция в столицата, където стовариха овце в знак на недоволство срещу ограбването на потребителите с 1 лев на всеки литър гориво. 

Коментари Напиши коментар

33

Долу ДПС ГЕРБ ИТН

преди 5 месеца

Ще гласуваме против каскета които пази Пеевски и Бойко Борисов и Слави Трифонов. Ще гласуваме против крадците на прехода които разграбват България. Долу ДПС ГЕРБ ИТН дъното да живее България

32

Долу ДПС ГЕРБ ИТН

преди 5 месеца

На тази не и стига да простеее. Всички ще гласуваме против каскета които пази Пеевски и Доган и Боко тиквата. Ще гласуваме за ПП които са против каскета които пази Пеевски който си иска границата с Турция и магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и всичко останало което носи пари.

31

Мая

преди 5 месеца

е агент на,, белканто"...