fallback

Общ преглед
Вицепремиерът и министър на вътрешните работи в служебния кабинет Иван Демерджиев разпореди 13 мерки за противодействие на пътния травматизъм, съобщиха от МВР.

Допълнителни полицейски сили, които са обучени, ще се включат в контрола по пътищата. Става дума за около 8500 служители.

По разпореждане на министър Демерджиев се завишава контролната дейност в населените места по отношение управлението на превозни средства от неправоспособни водачи, в т. ч. малолетни и непълнолетни, както и водачи, лишени от право да управляват моторни превозни средства.

Ще се завиши контролът, за да не се допуска управлението на товарни автомобили след употреба на алкохол, непосредствено след потегляне от местата за престой и паркиране.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Заслепяват с фарове

преди 1 година

ПО време на проверка на полицейска кола с видимо увредени от нови оръжия униформени минаха поне педесет автомобила с включени жестоко вредни скенери вкл халогенни против мъгла в ясен слънчев ден.. Униформените реагираха с особенна злоба срещу всички които караха съгласно действащия закон с исключени фарове денем..КОГАТО ЗАКОНА ЗАБРАНЯВА това е записано с кръв убити и ранени.. Принуждаването за движение с включени фарове денем води до СУША>. БЛокираха климатична охрана с облъчване..

18

Убиват с камери

преди 1 година

Напомняме на министъра че милиони водачи са принудени да увреждат тежко Земята и климата с включени скенери и фарове денем и нощем.Полицайте вместо да спазват ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА ЗАБРАНЯВАЩ увреждането с включени фарове през деня и с включени скенери против мъгла денем и нощем глобята зверски всички водачи пазещи природата и климата .. Изпълняват нагло престъпни наредби НЕЗАКОННИ..

17

Следят МВР коли

преди 1 година

Видяхме ги.. Вместо да контролират и подпомагат водачите те гледат да прецакат водачите ТРАЙНО ..ИНаче са ги включили на тотално следене вкл зомбиране и озверяване през нова нагло престъпна техника.Следят ги и през новите "ЕКО СТИКЕРИ".. Развиват специфични ясно видими увреждания.. Следят ги през много мощна станция от Турция..

fallback