Снимка: БГНЕС
fallback

Идеята е на повече от година, свързана е с остро поставяния проблем, че левите избиратели няма за кого да гласуват. Като цяло имаме проблем с представителството на лявата общност.

Oще по темата
Дойде моментът в политическия живот да започнем да водим  истинска надпревара на идеи с автентична левица. Това обясни за Нова публицистът Станислав Додов, представител на лява платформа "Прогрес" за нейната идея.

По думите му неслучайно е платформа, а не партия. "Тук ще се водят дебати, ще трасираме курс към левица. Има стари лица, това е неизбежно", обяви Додов.

Според него има много симпатизанти на БСП, които биха се присъединили към платформата, ако не е бил "диктаторски" начинът на управление на столетницата. "Прогрес" не е предназначена за предизборни коалиции, допълни Додов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Музика за ушите

преди 1 година

Стонове и вопли дълбоко от душата на смъртно ранената 130 годишна вещица. Ха сега да видим каква ще я вършат клакьорите на комунистите от предишното правителство на чегъртачите. Жълтите павета, чорап в юмрук и шепа умни и красиви мързеливи бездарници, платени от мутрите не сте България!!!

28

Петър

преди 1 година

Който не гласува дава гласа си за мутpодемократите от ГЕРБ, а видяхма как те 12 години унищожаваха България. Като не гласуват, ГЕРБ печелят с купения от тях вот, затова гласувайте.

27

Обективен

преди 1 година

След 1989 година в България всички значими партии са десни и няма центристки и леви партии. Спряганата за лява партия БСП, всъщност е най-дясната от значимите партии в България. Прав е човека, че левите избиратели няма за кого да гласуват, но и избирателите в центъра също няма за кого да гласуват.

fallback