Снимка: БГНЕС
fallback

Очевидни са опитите на Радев да създаде свое собствено политическо продължение. Това обяви доц. Мира Радева пред Нова Нюз.

 "Той залага на алтернативи на Корнелия Нинова.

Oще по темата
Има разлом между нея и президента, лидерско противопоставяне и неприпознаване. Това не е добре както за избирателите, така и за президента. Той постоянно действа в посока увеличаване на правомощията си", посочи тя.

Хората от служебния кабинет са от втория ешелон. Радев е абсолютно последователен, иска позиция, която не му е предвидена от Конституцията. Служебният кабинет е инструмент, който всеки президент използва спрямо своите намерения и качества. Погрешно е впечатлението, че е алтернатива. Това коментира политологът Любомир Стефанов.

"Чувствителните теми обаче не бива да са обект на различна политика, дори никаква. Противоречието трябва да бъде избегнато. Няма как ГЕРБ да подкрепят ПП, тъй като са ги обвинили", смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Такъв екземпляр

преди 1 година

Който е бил участник в Биг Брадър , няма нужда да изказва мнение по такива въпроси. Публиката тук няма нищо общо със зрителите на онова порнографско предаване. Все пак тук някои могат да четат, да пишат, да мислят ...с главите си. Другите слушат задните си части и мераците им. Тази дама се самоорезили и никак , ама никак не е умна.

17

П.К.

преди 1 година

Тази, най-вероятно, токущо са я извлекли от нафталина??? За голямо съжаление на мадамата, нашето впечатление е, че тя, даже и за запълване на дупки не става...

16

Анонимен

преди 1 година

Едно е да стоиш отстрани и да критикуваш всички за всичко, друго е да управлява и поема отговорности.Радев превишава правомощията си и затова трябва да бъде отстранен от длъжност.По Конституция длъжността му е представителна и няма право да интрига става и лъже народа, какво и що да се прави в икономиката и външната политика.Затова трябва да бъде отстранен от длъжност.

fallback