Снимка: БГНЕС

„Служебното правителство предприема стъпки да смени ръководството на БСП“. Това заяви Румен Гечев от БСП пред БНТ.

БСП няма да участва в процедура по импийчмънт срещу държавния глава.

Още по темата
Гечев недоумява защо се преследват кадрите на БСП, а кадри, които имат отношение към ключови въпроси за България носят отговорности за външната политика, не се преследват.

 БСП са обезпокоени от това, че се правят масови кадрови промени от служебното правителство, насочени срещу кадри на социалистите. Целта била да се влоши резултата на изборите на БСП.

Избирателите много трябва да внимават за кого гласуват на изборите на 2 октомври, призова Румен Гечев. БСП застанали на страната на промяната в предишното управление .

 Негативите от управлението на четворната коалиция е, че партньорите не се вслушаха в препоръките ни за Република Северна Македония, за изгонването на руските дипломати, посочи Гечев. По отношение на енергийнита политика, Гечев напомни, че в БСП се оказали прави, като изрично предупредили, че провеждането на енергийна политика на базата на идеологически щампи ще доведе до тежки икономически загуби. Проблемът с „Газпром“ е проблем на ЕС, включително и на България, но когато политиката се бърка с икономиката, идеологически щампи и чужда воля, то тогава резултатите са такива, посочи той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase