Снимка: БГНЕС
fallback

Служебният кабинет е участник в предизборната кампания. Около това мнение се обединиха журналистите Виктор Иванов и Пламена Игнатова в ефира на Нова Нюз.

По думите му Кирил Петков и Асен Василев имат тежка фиксация върху Бойко Борисов, те нямат проблем с модела "ГЕРБ". "Борисов от своя страна е доста непостоянен, беше се оттеглил, но се завърна. За да се превърне ГЕРБ в демократична партия, той не трябва да участва в ръководството", подчерта той.

Пламена Игнатова от "Клуб Z" смята, че е възможно обединение на ГЕРБ и ПП при определени условия.

Oще по темата
"Постоянно се всяват страхове, а не сме чули от новата власт как ще организира изборите. За тях по-важно е да видят хората как са управлявани, за да вземат информирано решение как да гласуват. Това е намеса в предизборната кампания.  Това ще им изиграе лоша шега", заяви тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

ПроСоТо

преди 1 година

До анонимен...авер,ти хубаво ги съветваш,ама забравяш,че "Удавник и за сламка се хваща"...Спатъхна са "великия Тиквопроест" набързо..После са опитаха /и го постигнаха/ да прикоткат ръждясалите деривати на "сдс",но и те не стигат..За това взора им е към "пъпъ"..Ще кандърдисат Асенчо да са откаже от идеята Тиквун да бъде пенсиониран,и готово:..-Ето ти новата "коалиция"...Честито!

44

анонимен

преди 1 година

ГЕРБ не трябва да се унижават да влизат в коалиция с дал-авера-джии, ,нек-адърници и зом-бира-ни хвали-пр-ъц-ковци. По-добре опозиция, докато народа не разбере, че от другите и ч-еп за зеле не става и на по-следващи избори даде над 50%.

43

ПроСоТо

преди 1 година

за тая НЕИЗБЕЖНА възможност споменах и аз още преди доста време...Разбира се,НЕ съм "най-умния"..ВСЕКИ с "Ай-Кю над 3.14 /както се вясва тук един колега/ е наясно,че и двете формации са ПРОЕКТИ на едни и същи служби,носещи обаче различни наименования.

fallback