Снимка: МРРБ
fallback

Министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков назначи арх. Деляна Панайотова за и.д. началник на Дирекцията за национален строителен контрол, съобщиха от пресцентъра на МРРБ..

Арх. Панайотова е завършила Университета по архитектура, строителство и геодезия през 2003 г. Има почти 20-годишен стаж в сферата на инвестиционното проектиране в строителството.

Притежава и значителен опит в администрацията.

Работила е в Направление „Архитектура и градоустройство“ към Столична община. Била е главен архитект в община Хасково. Заемала е длъжността началник на РДНСК Хасково и заместник-началник на ДНСК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

gg

преди 1 година

не е лоша

7

Анонимен

преди 1 година

Поредната Q назначена да *** от държавната софра и да трупа позицийки в CV-то си.Работа няма да свърши, но ще философтсва, ще протака нещата (тупа топката) и ще си накупи някоя и друга рокля и костюмче, че да се фръцка тук-там да я видят колко е 'убава нашенката... Но... народецът ни си е виновен, че не ги измете тези!!!

6

Анонимен

преди 1 година

"Браво" ще и кажа ако разбера, че докато е била в столична община е повдигнала въпроса за паветата по булевардите.А сега имам един въпрос - кой и как приема работата от постоянното им пренареждане, след като по БДС разстоянието между паветата трябва да е макс.7 милиметра?

fallback