Снимка: БГНЕС
fallback

Бившият енергиен министър в кабинета „Петков” Александър Николов отговори на обвинения на служебната власт за хаос в енергетиката и недостиг на газ.

Oще по темата

„Относно хаоса - представянето на офертата я има стенографирана в Министерския съвет. Второ - има рамков договор, сключен с конкретна компания. Трето - офертата не е оферта просто, тя е ангажираща”, обясни той пред Нова телевизия.

Договорът е за седем карга. „Офертата е ангажираща - право е на платеца и получателя да реши да я приеме или не. За трите карга има ангажимент, за четирите - описан механизъм”, разясни Николов.

Бившият енергиен министър уточни, че има слот за първото карго. „За него е взето решение, защото е скоро във времето. То е през месец октомври. Този слот е осигурен, но съвсем случайно - след като е обяснено как той да се плати, дали да се вземе и т.н. и след като има цялата комуникация в „Булгаргаз” и БЕХ - решението още не е прието”, посочи той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Енергетик

преди 1 година

Това комунистическо изтърсаче ни направи за смях в Европа и ни казва директно : Всеки да вземе кфа или бидон и да ходи в Гърция , на терминала за газ да си налива сам ! Гешееееев, какво правиш,бе ? Защо тия вкупом не са в ареста и защо не им се изземват откраднатите милиарди от сметките им ????? Защо , бе, Гешев ??? Къде си ? Май наистина е трябвало да те махнат ! Родината загива пред очите ни , а теб те няма никакъв !!!!!! Гешееееев !

30

Фотограф

преди 1 година

Това недоразумение на снимката трябваше вече да е в затвора заедно с нашмъркания Про100 Киро и Кокорчо !!!! Тия са за "оправяне" с повече тояги на голо( може и с други инструменти) ! И да върнат откраднатите милиарди !

29

Внимателно

преди 1 година

Експерти да огледат какви милиарди се готвят да ограбят от Българския народ за приемане на американски газ .. ДА не би този газ да от тн Шистов газ // Да с е направят сателитни проучвания за замърсяване на огромни региони вкл важни подземни водни резервоари при добива на този тип газ..

fallback