fallback

Общ преглед

Президентът Румен Радев подписа указ за разпускане на 2 август 2022 г. на 47-ото Народно събрание. Държавният глава насрочи и избори за Народно събрание на 2 октомври 2022 г.

Oще по темата
С друг свой указ президентът Румен Радев назначи служебно правителство от 2 август 2022 г.

Държавният глава ще представи задачите и приоритетите на служебното правителство на церемония в Гербовата зала в президентската институция от 12.00 часа на 2 август.

Вижте кои са министрите в кабинета на Румен Радев и техните кратки биографии в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

169

Анонимен

преди 1 година

1. Разносвач на ковчези и вмирисана риба2. Бях точен с парите3. Съпруга на прострелян мафиот4. митко есемесаТова са те "министрите " на фигуранта- корумпета от класа!

168

Анонимен

преди 1 година

Повечето са някакви търкали удобни директорски кресла в някое министерство и държавна администрация. Дано пак не заседне турски кораб с тор, че да се чудим какво да го правим пак 3 месеца, докато всичко отиде в морето

167

реалист

преди 1 година

След Тиквата и шайката му от невежи и крадливи недоразумения ,всеки може да е премиер или министър .Абсолютно всеки.Дебелия разбойник събираше мишоци/министри по паркинги и бензиностанции ,само и само да не изглежда по-глупав и неграмотен от тях.Теменужки ,Николинки ,Калинки,Десита и безполови никакъвци като Нанковци и Владковци.

fallback