Снимка: БГНЕС
fallback

"Разочарован съм от това, което виждам пред себе си. Голяма част от депутатите се държат арогантно, надменно, държат се зле с колегите си. Това е трудно да бъде ограничавано и да се насочва в посока, в която да бъдем градивни и да ковем закони, а не да влизаме в цинични обиди", каза последният председател на това Народно събрание Мирослав Иванов пред bTV.

Той заяви, че с известно облекчение е приключил последният му работен ден на тази позиция.

„Аз нямах никакви очаквания и нагласи, че ще бъда част от листите. За мен нещата поеха в неочаквана посока и изведнъж станах пръв сред равни. Тежка е тази корона, аз съм я приемал винаги с огромна отговорност“, каза Иванов.

Според него е било напълно възможно това Народно събрание да продължи работа и да бъде сформиран нов кабинет и изрази мнение, че записът от заседанието на ДБ не е причина за разрива в преговорите за нов кабинет.

Той коментира и отношенията с президента Румен Радев.

"ПП е същата партия, но държавният глава се е променил. Ние сме имали своите грешки, но сме имали и положителни неща. Радев в нито един момент не каза поздравления за правителството", каза председателят на НС.

Според Иванов и след предсрочните избори ще имат допирни точки с БСП и ДБ, които са се доказали като добри партньори. Той е убеден, че ПП ще има по-добър резултат от миналата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

90

тя

преди 1 година

Парите ги правят такива !

89

Анонимен

преди 1 година

Децата на демокрацията.

88

Ангелина

преди 1 година

Да ,абсолютно прав си, Иванов!Хората в НС са олицетворение на "качествата " на тези ,които са ги избрали.В НС преобладават деградирали елементи ,с пълен арсенал от всички низости на човешкия вид- безскрупулна ,агресивна ,пълна арогантност.Висшето образование ,може да ти даде - ЗНАНИЕ ,но не и МЪДРОСТ , УМ И ВЪЗПИТАНИЕ.Когато в НС отиде "цветът на нацията" - тогава нещата ще се оправят!На този етап ,бихме били "доволни" депутатите да имат ПОНЕ "средно възпитание",а много от тях нямат и "основно".

fallback