Снимка: НОВА

"Ще се търси виновен. Кампанията започна още преди няколко седмици, ако погледнем реално.

Още по темата
Последните няколко месеца на това НС, според мен, бяха печални. Законодателната програма беше с по-малко от 10 закона на месец, което е печален рекорд в модерната ни история. Винаги съм смятал, че президентът няма да остави така нещата, които се говорят срещу него и ще раздава „шамари”, заяви журналистът Георги Куртев пред НОВА.

„Ако се върна на онази сакрална дата 10 ноември, от тогава винаги са виновни предишните за всички неща, които са се случвали. Винаги идват новите и с тях започва светът. Причината да се стигне до текущата ситуация е, че г-н Радев успя да инсталира във властта едни изключително неопитни, неможещи и незнаещи как да управляват държава хора”, подчерта политическият пиар Нидал Алгафари.

„Кампанията, на която сме свидетели в момента, не започна преди няколко седмици, а преди три месеца, когато именно президентът Радев поде курс срещу това управление. Не беше ИТН, не беше Корнелия Нинова. Пръв беше държавният глава ”, коментира от своя страна писателят и рекламист Радослав Бимбалов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase