fallback

След вчерашното Изпълнително бюро на левицата, председателят на правната група на партията Георги Свиленски обяви, че ще предложи на Националния съвет два варианта за мандата с хоризонт петък, съобщи Bulgaria ON AIR.

До този момент няма никаква яснота какви ще са действията на левицата.

Преди началото на пленума някои от социалистите заявиха, че ще е най-добре БСП да отиде на нови предсрочни парламентарни избори.

“На 30-ти на Бузлуджа БСП трябва да обяви курс към предсрочните избори, да представи своята визия към нова България на възхода и да вървим към избори.
Oще по темата
Изчерпани са повечето възможности и дори и да се създаде правителство, то няма да бъде стабилно”, изтъкна Петър Мутафчиев.

Според неофициална информация, лидерът на партията Корнелия Нинова е предложила на пленума да внесат законопроект в парламента от 79 точки, ако той намери парламентарно мнозинство, то от левицата ще предложат Асен Василев за кандидат за премиер.

Темата за предсрочните избори коментира и съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов.

"Всяка една политическа партия трябва да е готова всеки един момент за избори. Ще заявим позиции, когато видим кандидата за премиер", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Пеевски

преди 1 година

Пеевски харесва Слави Трифонов и ИТН дъното на прайда в Германия.

4

ГЕРБ ДПС ИТН

преди 1 година

Бойко Пеевски и Доган харесват Слави Трифонов. Всички се събират в Росенец при Ахмед на чеверме по случай връщането на България в ръцете на мафията. Магистралите Хемус и Тракия и тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция всичко което носи пари.

3

преди 1 година

СЛУГИ НА ОЛИГАРХИЯТА НИКОГА, НИКОГА ДО ВЛАСТ ЧЕРВЕНИ КРЕМЪЛСКИ МАРИОНЕТКИ, ВЪРНАХТЕ НИ В ОНИЯ ГОДИНИ ФЕВРУАРИ 1995Г/ФЕВРУАРИ 1997Г ИНФЛАЦИЯ 2500% ВИДЕНОВ МИНИСТЪР НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ ДРУГАРЯТ ГЕЧЕВ- 19 ФАЛИРАНИ БАНКИ РАЗДАЛИ МИЛИОНИ НЕОБЕЗПЕЧЕНИ ЗАЕМИ НА СЕГАШНИТЕ ОЛИГАРСИ- ДА *** ДАНО ДЕТО ОБРАХТЕ НАРОДА СИ ОТНОВО.

fallback