Снимка: БГНЕС
fallback

"Има такъв народ" (ИТН) за четвърти път в рамките на година и половина събарят държавата. Заради тях за четвърти път ще отидем на избори”, заяви в предаването "Денят с Георги Любенов" по БНТ председателят на парламентарната група (ПГ) на "БСП за България" Георги Свиленски.

Oще по темата
"Когато ГЕРБ, ДПС и „Има такъв народ“ (ИТН) разбраха, че Бойко Рашков наистина може да бъде избран за председател на КПКОНПИ, когато разбраха, че срокът за избор на председател може да стане пет дни и другата седмица да имаме работеща комисия, когато видяха Закона за КПКОНПИ, приет на първо четене, полудяха", заяви социалистът.

"Бойко Рашков показа, че не го е страх, че има волята да се бори с корупцията. Винаги на тези постове са слагали зависими хора, Бойко Рашков не е такъв човек. Затова ги е страх", добави председателят на ПГ на "БСП за България".

Според Свиленски разделението в обществото вече не е ляво-дясно, а темата, която разделя обществото, е борбата с корупцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ:

преди 1 година

ВСИЧКИТЕ ГЮРУНТИИ Е НС ...СА ЗА ПАРИ---ВАШИТЕ ПАРИЦИ....ха,ха,хааааа... и ТЕЗИ ОТ ПЛАНА ЗА РАЗВИТИЕ И УСТОЙЧИВОСТ на ЕС --заради който всъщност свалиха ГЕРБ от Власт!---ИЗОБЩО НЕ Е ЗАРАДИ РАШКОВ , ЗАЩОТО ТОЙ ИЗОБЩО НИЩО И ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ МОЖА ДА ДОКАЖЕ...ХА,ХА,ХАА....ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК ОТ ДС/БКП--СТАВА САМО ЗА ПЪДАРИН!!!!

117

СМЕХ...

преди 1 година

Ами прав е Чаргаро , като не му давате и той да бръкне у БНБ с големата кощница и да си негребе пари ----МНОГО ЯСНО , ЧЕ ЩЕ ВИ КАТУРНЕ ВСИЧКИТЕ --ЗА ОТМЪЩЕНИЕ!

116

Tihomir

преди 1 година

И нито дума, нито в тазия медия, нито в другите за въжделенията на Христо Иванов, в парламента, от вчера 22.07. От това по-поръчково надали има. Що ли ги чета все още и тези...?

fallback