Снимка: БГНЕС
fallback

Заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на БСП Кристиан Вигенин коментира във Фейсбук страницата си изявлението на лидера на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов, че партията му излиза от преговорите за съставяне на кабинет. Като причина за решението Трифонов посочи изтеклия запис от заседание на парламентарната група на „Демократична България“ днес.

„Всъщност това, което отвращава е, че Тошко Йорданов подкрепя превръщане на КПКОНПИ в политическа бухалка, но само ако участва в управлението ѝ! Ако се вярва на Христо Иванов... Слави, издъниха те твоите хора, отново, затова брой до 10, преди да отсъждаш кои са отвратени и кои отвратителни...“, пише в публикацията си Кристиян Вигенин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

77

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ, ДПС и тяхното СЛАВИ си търсят нова тема, която да разправят на медиите, за да заглушат важните теми. Гешев прати на Бейко индулгенция, ГЕРБ и ДПС отново активираха тяхното СЛАВИ да не се съставя правителство и КОНПИ с Рашков. ГЕРБ и ДПС опитват да вкарат тяхното СЛАВИ вътре в коалицията, за да пречи и да ги пази. Не стана за пореден път и те отново изкарват тяхното СЛАВИ от коалицията.

76

Габи

преди 1 година

Нинова дъни БСП много пъти, но си я търпите и дондуркате. Не харесвам ИТН и Трифонов, то в тази измислена и много вредна за страната коалиция ИТН и лидера им показват малко достойнство и разум.

75

А ТЕБ, ЗАКУСКАТА!

преди 1 година

Вигенин, ти се грижи за твоето издънване. Има една закуска, която завинаги ще бъде твоя л-и-т-м-у-с, показвайки с кого си в к-о-р-о-л-а-ц-и-я. Може би знаеш какво значи политически т-р-у-п. Ти дори не можеш да продаваш и пробиотици. Със здраве!

fallback