Снимка: БГНЕС
fallback

"Дали или няма да има правителство, това не е основният въпрос. Основният въпрос е, че състоянието, в което се намира страната, е безизходица.

Oще по темата
Тя произтича от фалшивите параметри на задачата, от фалшивите правила, по които ни е наложено да играем. Те обезсмислят играта".

Това каза пред БНР Петър Москов, лидер на партия КОД.

"Отказвам да живея повече в нестабилност, свързана с решението на това кой политик как се е събудил и кой олигарх ще дръпне килимчето на един от деветте коалиционни партньори в евентуален бъдещ кабинет. Или имаме надежда - широко дясно обединение, или продължаваме да вървим в затворения кръг", добави Москов.

"Резултатът е нестабилно и инженерно правителство с тежки противоречия. Това е глупаво, но и сбъдната мечта на олигархията. Олигархията, мафията са силни, когато има слабо управление. Решението е връщане към нормалността, към единственото работещо за обществото противопоставяне между лявото и дясното. Трябва мощно дясно обединение, което да търси доверие за собствено парламентарно мнозинство", коментира той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Този лешояд

преди 1 година

трябваше да е в затвора, ако имахме прокуратура...

39

Анонимен

преди 1 година

Наближават избори и тоя пак се прави на умен. Да види процентите на партията си на последните избори и тогава да се пени.

38

Анонимен

преди 1 година

Абе Пешо , Вие "политиците " сте като женски цикъл (появявате се периодично) и носите само главоболие ! Беше се скрил ,поогладня и сега пак изпълзяваш със мухлясалата манджа за "дясно" обединение , " демокрация", "силна , независима и суверенна "България , но всички Вие тези мантри ги закачате като мокър чадър на вратата когато си събувате обувките , за да се наредите на молитвената закуска - Кого си тръгнал да лъжеш пак бе докторче ?!

fallback