Снимка: БГНЕС
fallback

Прокуратурата повдигна пето обвинение на Георги Семерджиев, който причини смъртта на две жени при тежка катастрофа на столичния бул. "Черни връх", миналата седмица, предаде репортер на БГНЕС.

Обвинението е за шофиране на автомобил с фалшиви номера в деня на трагедията.

Самият Семерджиев не се яви днес в съда. Той е подал молба за неприсъствие в Софийския апелативен съд. В крайна сметка съдът реши да го остави в ареста.

Прокуратурата повдигна вчера четвърто обвинение на Семерджиев. Той е обвинен за притежание на наркотици, след като в катастрофиралата кола бяха намерени амфетамини.

Те не са били в голямо количество, но все пак попадат под ударите на закона и затова Семерджиев е с още едно обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 1 година

До анонимен келешОпределено при Борисов беше по-добре - караше си човека джипката без проблеми. А сега нема го Борисов и оп - проблем, не като с оня прокурорския син дето уби двама и го осъдиха условно.

21

Аз

преди 1 година

Смятам да се въведе екзекуция за рецедевисти, тамън няма да има нужда да ги издържа държавата в затвора нито хляб нито вода ще трябва да им се осигурява.

20

Анонимен

преди 1 година

И 50 години да му дадат мислите ли, че ще лежи като обикновен затворник. Вероятно ще е в някоя новичка килия с всички удобства и ALL INCLUSIVE и ще си живее по добре от всички ни. Може и в затвора да разнася пици с кристали.

fallback