Снимка: БГНЕС
fallback

Депутатите от ГЕРБ се ядосаха, че заседанието на НС, на което се изслушват премиера в оставка Кирил Петков и министъра на енергетиката е закрито и обявиха бойкот на парламента.

Oще по темата

„Парламентарната група на ГЕРБ не намира за нужно повече да стои в пленарната зала на Народното събрание“, обяви председателят на ПГ на партията Десислава Атанасова.  

„Няма никакъв повод нашата парламентарна група да бъде в зала и да прави кворум на това провалено и агонизиращо Народно събрание”, категорична е тя.

Депутатите от ГЕРБ обаче ще бъдат влязат в пленарната зала, ако бъде предложено за гласуване правителство с премиер Асен Василев.

„Ние ще бъдем в пленарната зала и ще гласуваме против предложеното правителство, ако се внесе. Двете теми не бива да се бъркат. Говоря за безпредметното присъствие в пленарната зала и през вчерашния ден, и през днешния и вероятно през всеки друг до гласуване на правителство, ако има такова”, добави Атанасова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 1 година

А когато бсп правеше същото, само че против герб, бяха хубави..

26

Апостол Апостолов

преди 1 година

Провинциални *** сте вие,само пари и далавери са в състояние да ви накарат нещо хубаво да направите за България.Мафия сте вие всички ,които саботирате Народното събрание,но кюлчета вече няма, няма и рубли,няма да има и копейки.ПАНИМАЕТИ?

25

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ сега се загрижиха за цената на газа. По тяхно време го копувахме до 3 пъти по скъпо от колкото Германците, нямахме и диверсификация, но тогава тази тема не беше интересна. Та така стояр нещата с "конструктивната" опозиция - за *** за зеле не стават, само за далавери.

fallback