Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Председателят на ПГ на ПП Андрей Гюров обясни, че разговори с ръководството на ИТН за подкрепа на кабинета на Асен Василев няма да има. В същото време обаче имало индикации от отделни депутати от ИТН, които искали да разговорят с ПП.

Oще по темата
Така че от ПП били готови да се срещнат с тези народни представители, които са в състояние да взимат самостоятелни решения.

Относно програмата на евентуалния кабинет Гюров посочи, че тя е готова, като в момента е предоставена на коалиционните партньори и към обяд ще бъде финализирана.

Председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски коментира, че тай-лошият вариант в момента е закриването на парламента и насрочването на избори.

Той се надява, че кабинетът на Асен Василев ще получи подкрепата на парламента.

Според него отговорност на всеки депутат е да реши между два избора - единият да се продължи с реформите и приемането на закони, а другият – да има отново избори.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

ПроСоТо

преди 1 година

че някой виждал ли е това "ръководство" на "итн" ?..То се крие из сараите и будоарите и не си показва носа!.Как да го поканят?

9

Анонимен

преди 1 година

Дори да няма предлагане в кеш или със служба вече всичко стана много зацапано. Да идват избори и да си направят бройката без да се налага да гледаме подобни циркове.

8

Анонимен

преди 1 година

Демек купуването на депутати не е престъпление, а държавническо поведение. Егати лицемерите в прав текст си признават, че ги пазаруват в една правова държава тия вече щяха да дават показания.

fallback