Снимка: БГНЕС
fallback

"Тези 121 депутати няма да направят много лека и приятна работата на кабинет начело с Асен Василев. Всичко ще бъде толкова на косъм, на ръба, че реализирането на всички заложени политики, част от които са много адекватни, няма да бъде увенчано с успеха, който ПП очакват. Няма как да управляваш България със 121 души."
Това коментира пред БНР социологът Евелина Славкова от Изследователски център "Тренд".

"Опозицията смята, че се отива на предсрочни избори, че ПП няма да могат да реализират този мандат. Опозицията се намира в двуполюсно положение – хем искат да отидат на предсрочни избори, от друга страна си казват – как ще управляваме в толкова трудни времена, каквито предстоят зимата и есента. Те са в разкрачено положение, в което не са сигурни коя от двете позиции ще бъде по-добре за тях", изтъкна Славкова в предаването "Преди всички".

"Когато си реализирал първи успешен вот на недоверие в демократичната история на България, отдръпване назад и подкрепа за друг кабинет на ПП би било истинско самоубийство", смята Евелина Славкова, според която това не може да се обясни на електората.
"Ще бъде по-скоро битка до кръв", прогнозира социологът.

"Позицията на ИТН е много недостойна. След като си направил купища поразии – в очите на някои добри, в очите на други – лоши, отново да кажеш – искаме да седнем, пак с вас да управляваме, е несериозно, показва липсата на политически опит", отбеляза още в анализа си Славкова.

"ПП все още не могат да разберат, че загубиха властта", подчерта тя. Според нея те са влезли в спирала, която е част от пейзажа в българския политически живот – персонифицирането, а не толкова действията на цяла политическа формация, което е много вредно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 1 година

Е трябваше ни 1 год.и вече трети път ходене на избори , заради едни хора без ЧЕСТ и достойнство !През цялото време те си играха на котка и мишка с управляващите !А истината е ОТМЪЩЕНИЕ това е причината , заради която ИТН провалят трети кабинет !Когато те спечелиха изборите , никой не ги подкрепи тогава и отново отидохме на избори ! Но на тях не им пука за нас , какво ние по- голямата част от хората искаме! Използват ни за малките си отмъстителни игрички!!

34

Анализатор

преди 1 година

Има партии които са български и такива полу български както и напълно Руски това е положението .Вчера Правителството Блокира 900мил.Долара за Руското посолство Веднага от ИТН изреваха Хоп едни се показаха От Копейкини също Мощен яростен вик Хоп Други.Лек тактичен укор от Янчеви и Шкембе Войводово.те са по дискретни.40дипломата по 3000дол са 120х.дол Ами другите 780хил.са за наши момчета на служба Там. Искате ли да има Руски шпиони в Родината ни,Аз не искам никакви чужди шпиони у нас.Е решете.

33

Дедо Гочо

преди 1 година

Защо изчезват част от коментарите след време

fallback