Снимка: БГНЕС

Причината за свалянето на правителството е казусът с фитосанитарния контрол на ГКПП "Капитан Андреено", който се осъществява от частна фирма, обяви зам.-министърът на земеделието в оставка Иван Христанов пред бТВ.

Самият Христанов се охранява от НСО заради заплахи. Той обяви, че в момента по-скоро не се страхува за живота си, но това не е така и за бъдещето.

"Някой ден тази охрана ще отпадне. Въпросът е докъде ще се разпростре отмъстителността на тези хора. За в бъдеще имам известни притеснения", посочи той.

Още по темата

Заплахите към зам.-министъра са били под формата на съобщения. След това нещата ескалирали и към други хора – от изпълнителната власт и депутати.

От началото на юни държавата си взе контрола над проверките и БАБХ извършва фитосанитарния контрол на границата с Турция.

"Най-важният ни приоритет остава – да отвоюваме държавата от задкулисието и да върнем парите на хората. Смятам, че правителство ще събере необходимите гласове, за да бъде гласувано“, каза още Христанов.
 

Коментари Напиши коментар

38

БОКО-ПЕТКОВ-МИТРОФАН

преди 6 месеца

МНОГО ПРОРОЧЕСКИ СА ДУМИТЕ НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ, КОГАТО БЪЛГАРИТЕ ГО ПИТАЛИ ЗА ДЯДО ИВАН ЩЕ ОСВОБОДИ ЛИ БЪЛГАРИЯ: "НИКОМУ НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ. АКО НИЕ НЕ СМЕ СПОСОБНИ САМИ ДА СЕ ОСВОБОДИМ, ТО ЗНАЧИ, ЧЕ НЕ СМЕ ДОСТОЙНИ ДА ИМАМЕ И СВОБОДА. А КОЙТО НИ ОСВОБОДИ, ТОЙ ЩЕ НАПРАВИ ТОВА, ЗА ДА НИ ПОДЧИНИ ОТНОВО В РОБСТВО"(по З. Стоянов). Боко клекна пред Митрофанката и й построи ударно "Балкански Поток", а конектора с Гърция забрави за 10 г. Петков направи толкова колкото Боко направи за 10 г. СВАЛИХА го. КОЙ????

37

ОБЕЩАХТЕ КОСМОСА

преди 6 месеца

ЗНАЧИ НЕ БИЛО ЗАРАДИ НЕКАДЪРНОСТ А ЗАЩО ХРИСТАНОВ, ПРИ ПАЧКИТЕ ОТ ГЕРБ- ИНФЛАЦИЯ АПРИЛ 2021Г- 0.6%, СЕГА ПРИ СВЕЖИТЕ И ЧИСТИТЕ ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ- 15.6% А НА ХРАНИТЕ 35/40%- ОБЕЩАВАХТЕ ДА НИ ПРАВИТЕ КОСМОНАВТИ, А ТО САМО ЦЕНИТЕ СТАНАХА КОСМИЧЕСКИ

36

Анонимен

преди 6 месеца

Боко и Доган на менгемето и да връщат парите на народа!