Снимка: БГНЕС
fallback

"Не може и не се е случвало никога да се обяви такова решение, от такъв мащаб, към една от петте страни постоянни членки на Съвета за сигурност на ООН и да се очаква, че това ще създаде заглавие във вестник, някой точка личен рейтинг и друго. Това няма как да се случи."  Това обяви народният представител от БСП Крум Зарков, съобщи БНР.

"България сега остана да взема решения в условията на ултиматум.

Oще по темата
Това решение до голяма степен е неразбираемо", добави Зарков.

Реципрочното намаляване на дипломатическия състав може да се направи "в диалог, спокойно, а не с тази демонстрация", смята Зарков. По думите му това повишава както вътрешнополитическото, така и външнополитическото напрежение.

От доста време цари объркване за отношенията между БСП и ПП, както изглеждат отстрани, отбеляза Крум Зарков. Според него симпатизантите на партията губят доверие в правителството.

"Президентът Радев и БСП заемат сходни позиции почти по всички теми и все пак се намира начин президентът да бъде атакуван. Това целенасочено търсене, конфликтът на Корнелия Нинова с държавния глава не вреди на Румен Радев, а на БСП", каза Зарков.

Според Зарков решението за връщане на хартиените бюлетини е "по същество неправилно" и ще постави партията в трудната ситуация в последните дни на този парламент да гласува с ГЕРБ и ДПС по Изборния кодекс.

Отварянето на Изборния кодекс в тази ситуация съвсем не означава ограничаване на дебата само до машинното и хартиено гласуване и "ще завалят със сигурност най-различни предложения", предупреди Зарков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Бспар

преди 1 година

Тоя е пълен ***,Нинова затова му би шута на тоя продажник алчен за власт!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Абе я по-добре да ги изгоним всичките...

10

Ivan89 11g

преди 1 година

Da

fallback