Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

„Ще върнем мандата, ако го получим. Общественото доверие задължава. Най-добре е да отидем на избори. И каквото хората кажат. Ако друг е първи, ние се съобразяваме”. Това коментира Десислава Атанасова, председател на ПГ на ГЕРБ, пред Нова телевизия.

ГЕРБ нямало да седнат на масата за преговори за правителство с БСП.

„С тях никога не сме сядали на една маса. Тук е разликата с всички останали. С БСП не сме сядали за преговори за разлика от „Демократична България”, които управляват с БСП. С ИТН не сме сядали, които също управляват с ДБ и ИТН. А Трифонов щеше да си направи татуировка „Никога с БСП, ДПС и ГЕРБ”. А сега 6 месеца бяха в коалиция. С ДПС никога не сме управлявали. БСП и ДПС бяха в тройна коалиция и правителство Орешарки”, каза Атанасова.

„Не искам да поставям червени линии, защото се изчерпа тази аналогия, откакто Нинова говори за червени линии. Едната беше за Северна Македония, а още е в правителството и желае още преговори, за да бъде във властта. Втората й червена линия – оръжието за Украйна”, коментира Атанасова

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Щирлиц

преди 1 година

Едни другари няма да ...преговарят с други другари.Гоооляма работа,все са айдуци.

43

Бойко Чекмеджиев

преди 1 година

От нищо не ми пука.Аамет Доган и Гешев ме пазят.Пари и кюлчета има.Сега и с Кире сме заедно-9 000 000 000 за девет дена.Цитирам Бойко-Аз съм *** и вие сте прости(аз пък допълвам щото му вярвам на Бойко-аз съм богат с вашите пари-вие сте бедни и гладни,а аз не съм).

42

ББ

преди 1 година

...ще умрат...защото майките и бащите им...дядовците им като боко и вас...служихте на дявола който ще ги убие...от десетилетия му служите...аз обясних на мойте...ще умрем...за честта и достойнството си...за Свободата си!...политиканствайте си и кътайте кървавите ограбени от гладните...САЩ и Съюзници няма да допуснат повече...ще платим цената...дано сте готови да платите и вие!!!

fallback