Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Очаква се Народното събрание да разгледа три проекторешения, с които се дава зелена светлина за начало на преговори на Република Северна Македония за присъединяване към Европейския съюз.

Oще по темата
След близо 8-часово заседание Комисията по външна политика в Народното събрание прие проекта за решение, предложен от председателя на парламентарната група на "Демократична България", припомня БНР.

Свои проекти имат и парламентарните групи на ГЕРБ - СДС и ДПС.

На интернет страницата на парламента е публикуван и проект на програма за редовен парламентарен контрол. На въпроси и питания на народни представители ще отговарят петима министри в оставка - Теодора Генчовска, Асена Сербезова, Атанас Атанасов, Иван Иванов и Бойко Рашков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Анонимен

преди 1 година

Кирчо не падна ли баш заради това, а сега няма протести няма нищо? Как се взима такова решение без да има действащо правителсто?

44

Анонимен

преди 1 година

70 % мюсюлмани 30% българи ,а къда да македонци )

43

Нека аз да кажа

преди 1 година

До ПОЗОРЕН ДЕН!!!!!!!!!За Австрия бих дал пример с южен Тирол, което е много подобен на нашия случай. Факт е че всички милеем за Македонците и ги считаме Българи, но те самите доколкото знам не мислят така. Ако имаха българско самосъзнание и са били репресирани зящо не се изселиха към нас? Кой дойде оттам за целия цитиран период? Нима щяхме да ги изгоним?

fallback