И днес не се събра кворум. Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Министърът на икономиката в оставка Корнелия Нинова изрази недоволството си от факта, че вече втори ден парламентът не работи заради липса на кворум.

"Шокираща е безотговорността на новата коалиция ГЕРБ, "Възраждане", ИТН и ДПС. Днес отново не влязоха в залата и провалиха кворума на парламента. Свалихте Минчев, свалихте правителството. Едни заради егото си, други заради интересите си.

А интересите на народа?

Oще по темата
Ако до петък не се приеме бюджетът на Държавното обществено осигуряване, през юли няма да има увеличение на пенсиите. Ако не се приеме Законът за енергетиката, няма да се изземат свръх печалбите от енергийните дружества и няма да се подкрепят фирмите. Следват фалити и безработица. Ако не се намали ДДС и не се премахне акциза, горивата няма да поевтинеят.

Новото мнозинство е прокризисно. То блокира държавата.То ни вкара не само в политическа криза, но обрича народа на глад на прага на тежка есен и още по-тежка зима.

Събрахте се! Хайде управлявайте! Поемете и понесете отговорност за безотговорността си", написа тя в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Анонимен

преди 1 година

Е тя Нинова ли е "държавата" ?? Тези комунисти още искат да командват и си мислят че е бай тошово... 32 години след промените.

63

Анонимен

преди 1 година

др.Импексова или др.Лъжа както ида е е вярно,ти не разбра ли,че мястото ти истина това е ,,КРАЙ,,незнам и на нови избори дали БСП ще мине бариерата за което те поздравявам,къш айде на СЕЛО.....

62

Анонимен

преди 1 година

да излезе нинова с бойкикев да протестира за себеси и запазване на стола.......пред НС погнуса

fallback