fallback

Общ преглед
Както знаете купуването и продаването на гласове е престъпление. Купуването на народни представители е още по-голямо престъпление. То трябва да бъде преследвано с цялата строгост на закона. Обявяването, че има купени народни представители обаче е точно такова престъпление, каквото е и самото купуване на народни представители. През последните 8 дни ние сме "Ние сме под постоянни атаки от народни представители, журналисти, други хора, които казват, че ние сме купени. Има пълен отказ от това, че има депутати, които вярват в конституцията, в законите на страната и разчитат само на собсвената си съвест.

Това каза независимият депутат Георги Георгиев, който се отцепи от "Има такъв народ". Той обяви, че се е подложил на детектор на лъжата. Той прочете част от въпросите и отговорите.

Въпрос: Ти получи ли пари от някого за да напуснеш ИТН.

Отговор: Не.

Въпрос: Кирил Петков предложи ли ти да станеш министър в ПП?

Отговор: Не.

"Това е истината. От тук призоваваме главния прокурор и прокуратурата на България да поискат доказателства от всички тези, които ни обвиниха. Ако такива няма, а такива няма, както чухте, да бъде потърсена наказателна отгворонсто", каза още Георгиев.

Отцепилите се депутати ще гласуват против вота на недоверие. Според тях темата за РСМ е измислена, а България не трябва да попада в такава криза и призоваха Тошко Йорданов и Слави Трифонов също да се явят на детектор на лъжата.

"Вотът днес няма да мине, очакваме достойните да се присъединят към нас", заяви Георгиев.

Междувременно от пресцентъра на "Продължаваме промяната" предоставиха данни от полиграфско изследване на независимия депутат Георги Георгиев.

С проведения полиграфски тест Георгиев иска да покаже, че за разлика от твърденията на представители на „Има такъв народ“, не са му предлагани /и не е взел/ пари и пост, за да напусне доскорошната си партия и да стане независим депутат. Неговото изследване е публично и той иска с него да защити своето име и чест.

„Не е установена значима психофизиологична реактивност от страна на изследваното лице на релевантните въпроси в теста“, гласи заключението от теста.


 ,

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

ВЪПРОС

преди 1 година

Кире как ги прееба тези , няма да може да се покажат пред хората . Единствено ще ги грее подкупа от 1 000 000 долара , ако им ги преведат - Националната Лотария Фалира .

38

ПРИКАЗКА

преди 1 година

Тези ми приличат на Наемници от Англия в Азов .

37

анонимен

преди 1 година

сладури,прокуратурата не раздава индулгенции .Това ,че нещо не може да бъде доказано пред съд не значи ,че не е вярно.

fallback