Снимка: БГНЕС
fallback

"След извъртането на Бойко Борисов, което видяхме по темата за Северна Македония, очевидно вървят задкулисни политически договорки и е напълно възможно е да станем свидетели на оцеляване на този кабинет с подкрепата на ГЕРБ - под една или друга форма".

Oще по темата
Констатацията направи пред БНР Борислав Цеков от Института за модерна политика, д-р по конституционно право.

Той изказа хипотеза, че ако днес не оцелее правителството при вота на недоверие, при следващото "раздаване" на мандати не е изключено ГЕРБ да подкрепи някакъв нов формат на правителство на "Продължаваме промяната":

"Не изключвам ново прегрупиране в парламента!".

"Това, което се случва по темата за РСМ, е доста срамен момент - и за ГЕРБ, и е вреден за България. Това е търгуване с националните интереси. ... Кой го е виждал това френско предложение? Гаранция - Франция. Нашите политици показват, че са изключително слаби и изключително зависими хора", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 1 година

И тази врачка не позна!

14

Анонимен

преди 1 година

Цеков, какво става с Тръмп обществото? Ще атакувате ли отново Капитолия?

13

Анонимен

преди 1 година

Това, дето Докторът Цеков го хортува, няма начин да стане. ЕС се командва от германци, а Боце е техен слуга. Боце да играе комбина с тези, дето го държаха в ГДНП и го орезилиха, няма как да стане.Той ще се върне на власт и в началото на зимата, когато газът стане не с 40%, а 2 пъти по-скъп, столичани ще го съборят, този път завинаги.

fallback