Снимка: БГНЕС
fallback

Натискът върху депутати от „Има такъв народ” продължава. Това коментира Тошко Йорданов, който обясни, че в телефона си има снимки на SMS-ите от премиера, съобщи NOVA.

„В момента имат и нова тактика - звънят на техни приятели, защото някои от колегите спряха да вдигат на Киро. И той започна да ги тормози през други хора. Жалка работа”, посочи той.

Минути по-късно шефът на финансовата комисия на парламента и неуспял кандидат да оглави БНБ Любомир Каримански обяви, че той е депутатът, който не вдигнал на премиера.

„Убеден съм със сигурност, че аз ще гласувам против кабинета. Надявам се останалите депутати да гласуват, както сме се разбрали и заедно сме взели това решение. То не им е наложено. Новопокръстените от друга вяра са най-големите фанатици”, каза още Тошко Йорданов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 1 година

Гном цял ден обяснявате, че нямало пари в хазната, че дълга станал голям, че не знам си ко... ами покажете една извадка да видим? Нали сте в управлението? Къде са доказателствата... писна ми да слушам само глупости и обвинения? Покажете да видим дали думите ви са истина ?

38

Анонимен

преди 1 година

Тошко време ти е да се прибереш при Слави вашето свръши като на Янен Янев,Бареков и другите забравени.Същото ще стане и с Възраждане новата Атака.Вие сте история.

37

елито

преди 1 година

Как така тези певци и конедианти се домогнаха до власта.Народа явно беше тотално обезверен за да ги избере.Ама моля ви се правете си предаванията в кабеларките и не се бъркайте в неща, които са на светлинни години от вас и интелекта ви. Тоз индивид поне се приведе в приличен вънен вид, че с онази буйна растителност беше страшен!

fallback