Снимка: БГНЕС
fallback

"Напуснах ИТН, защото досега се съобразявах, преглъщах една пъплеща простащина да води политика на цяла партия, но не мога да позволя тази простащина да изчегъртва цяла държава.

Oще по темата
На мен държавата, хората, стабилността в тази ситуация са ми по-важни от лидера", обяви спортният министър Радостин Василев пред БТВ.

Той отново каза, че не става въпрос за търгуване на депутати. Според него президентът Румен Радев, който намекна, че става въпрос за купуване на народни представители, просто е изпуснал реплика.

"ИТН е проект, създаден от политическата клепоткрация, който в момента се опитва да събори правителството. Управлението на ГЕРБ през последните 12 години по-скоро създаде една аномалия в българското общество. Обществото ни явно е болно. Политическата класа също е болна, за да се свързва един акт на смелост и на доблест с купуване и с продажба“, коментира Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Кико

преди 1 година

Какво нещо е парата! Им умува, им царува,ум патки пасе!

28

Просветен

преди 1 година

Не ме интересува Слави, нито този гелосания!!! Но уважавам ИТН, защото показаха в тази четворна коалиция- корупцията и назначенията на своите??? Кой от другите партии направи това!!! Това е самоубийство на ИТН , но в името на какво??? Защо обвинявате Слави, не съм му фен!!! Но всичко започна от Него??? Тези харвардски мишлета, това сме го събрали с Юпитата на царя??? Промяната започна от Него, не си преписвайте заслуги ,, които не са Наши!!! Вие бяхте придадени господа харварчета...

27

До 29

преди 1 година

Шоуто на Слави не беше задължително. Никой не те е карал да го гледаш.

fallback