Снимка: БГНЕС
fallback

От "Продължаваме промяната" призоваха министъра на външните работи Теодора Генчовска да свали секретния гриф от двустранния протокол между Северна Македония и България.

В момента документите не могат да бъдат предоставени на широката публика, защото Генчовска ги е входирала с гриф за достъп „За ползване“.

Oще по темата
„Бихме искали да ви уведомим, че след консултация с Комисия по Външна политика тези документи в момента не могат да бъдат предоставени на широката публика. Министър Теодора Генчовска е входирала документите с гриф за достъп „За ползване”, което ограничава кръга на хората, които могат да ги прочетат”, заявяват от партията.

„Призоваваме министър Генчовска да свали секретния гриф. Призоваваме също МВнР в най-кратки срокове да пристъпи към подписване на договорения от министър Генчовска двустранен протокол - очакване, публично обявено и от външния министър на Северна Македония Буяр Османи”, се казва още в позицията на ПП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 1 година

Най_вероятно е да е някакъв компромат. Тази изпълнява поръчки..... да не казвам на кого, защото пак ще ми спрат интернета......95

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16, , " Тази женица не става и да сгъва салфетки пред градската тоалетна. "-АБСОЛЮТНО ПОДКРЕПЯМ!

21

Анонимен

преди 1 година

Може би единственото, което е подходящо за Теодора Генчовска - да копае сама на полето, за да не мъчи хората с мало-умното си излъчване

fallback