Снимка: БГНЕС
fallback

Председателят на НС Мирослав Иванов смята, че е нужно в неделя да има заседание, на което да бъде разискван вота на недоверие срещу правителството за провал във финансово-икономическата политика, внесен от ГЕРБ. От опозицията настояват той да бъде обсъден в неделя, за да се гласува в понеделник.

Oще по темата
Иванов обаче е убеден, че няма защо да се бърза.

"Вотът ще опреди бъдещето на страната за следващите месеци и години, защото ако има нови избори няма да се приемат закони, свързани с Плана за възстановяване и развитие", посочи той.

Иванов съобщи, че още в сряда ще бъде обсъдено кой да е новият председател на НС, след като вчера беше освободен предсрочно Никола Минчев.

Той добави, че не е е обсъждано дали ще има кандидат за поста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

харвард

преди 1 година

Най достойния е милиционера Рашков богат и не краде.

30

пияница мистик

преди 1 година

Какъв нов председател в сряда, като точно тогава е и гласуването на вота на недоверието и псевдо харвардците си заминават по живо, по здраво...Не очаквах обаче, че Черепа ще заделя пари и за оставането на това правителство, което неговия подчинен cлyга - Фигуранта създаде :))) Тези същите, дето кибичеха на Орлов мост и вземаха по педесетак сега са отново тук, уж подкрепа за правителството. Видях няколко познати мутри сред метежниците. Ама явно сега им се плаща поне по 70-80 лева. Инфлация бате

29

Анонимен

преди 1 година

До ТОЙ ще бъде!Добре е да бъдем обективни. Н Минчев е образовано и изглежда възпитано момче, но няма никакъв опит. Издъни се, като не спазваше правилата. Шмекеруване на дребно, аматьорски в услуга на пп. Не е дораснал още за такава висока позиция. А поставените решетки в парламента бяха Върха на сладоледа. Още много трябва да се учи и понатрупа повече опит.

fallback