Снимка: БГНЕС
fallback

„Не мисля, че този парламент има дълго бъдеще и българските граждани ще бъдат изправени пред избори.

Oще по темата
За това вина носи ПП.” Това обяви народният представител от ГЕРБ Екатерина Захариева пред Нова Нюз.

„Това правителство е опасно за държавата. То застрашава финансовата стабилност на държавата, застрашава икономическата стабилност, оттам и за националната сигурност на държавата", допълни  Екатерина Захариева.

Тя подчерта, че правителството работи без управленска програма, че бюджетите са пълен провал, а българските граждани обедняват.

„ГЕРБ мълчи в този дебат,” посочи депутатът, но припомни, че са удължили работното време на парламента и че бюджетът ще се гледа.  

Тя бе категорична, че такава конфигурация в рамките на това НС оабче е немислима.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

ЕМКО-2000

преди 1 година

Незнам защо но Захариева много ми напомня за Захарова.Заради името ли,заради друго ли ....но определено следват и двете курса на ''управленската програма" на по-висше стоящи кукловоди.

25

ПроСоТо

преди 1 година

иначе добре са лустросали фейса й!..Ашколсун на дизайнера!..Напълно "в духът на съвремието"..Пазарджишкатаселяния сигурно тръпне от възторг като види съселянката си така изографисана.."Пременена и натъкмена"..

24

ПроСоТо

преди 1 година

НАГЛОСТ,наглост,наглост!!!...Тая обвинява сегашните че "немали управленска програма" а се прави НА УДАРЕНА,че през цялото време,в което герп "беснееше над бащино ми огнище" гробарите не само нямаха никаква програма,ами и държавата се "ръководеше" от джипката по телефона..При това заради "интелектуалните особености" на Бориссофф,заповедите се сменяха през няколко часа...Та:..-НАГЛОСТ,чутовна!..ТИПИЧНО ГЕРБАДЖИЙСКА ..

fallback