Снимка: НОВА
fallback

Загубих доверие в ИТН, когато влязох в парламента.

Oще по темата
Това обяви оттеглилият се от групата Деян Петков, цитиран от Нова.

По думите му на депутатите е казано, че те са “едни висококвалифицирани натискачи на копчета, които нямат право да мислят и да взимат решения, защото сме тук заради един човек”.

“При мен всичко е въпрос на лошо отношение. Аз съм достатъчно принципен човек, не мога да бъда купен, не мога да бъда изнудван”, заяви Петков.

Според другият отцепил се от ИТН - Светлин Стоянов, е много възможно лидерът на партията Слави Трифонов да не знае за тези думи.

И двамата обаче са категорични, че лошото отношение към тях е било водещо за напускането им на ИТН.

И двамата депутати бяха категорични, че не са получавали телефонни обаждания от премиерът Кирил Петков.

Двамата заявиха още, че във вота на недоверие ще “гласуваме по съвест, защото сме достатъчно свободни да взимаме собствени решения”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 2 години

Хората от ИТН живеят в "Планетата на маймууните" и са роби на майммунски господари. Нека да избягат от клетката. Дългата и Късата майммунна ви се подиграват като на хора.

17

???

преди 2 години

Загуби доверие,ама искаш да останеш в парламента ,та затова се прехвърли при по големите мошеници! Изглежда плащат повече ! Всички сте за измитане не ставате за тази работа,доказахте се като пълни некадърници!

16

Пеевски

преди 2 години

Прокопиееев, ще трябва да бръкнеш дълбоко в джобовите и да цакаш и надцакваш. Но така е като заложи на куц кон, сега ще плащаш солени лихви. Че и онези 200млн. запорирани в КПКОНПИ не можеш да бараш. Не ставаш за инвеститор! И как да ставаш, като си отроче на комунистически отре*пки от миналия век!

fallback