Снимка: ВМРО
fallback

ВМРО започва действия към радикална конституционна промяна, свикване на ВНС и смяна на системата. Сегашното правителство е символ на некадърност, корупция и национално предателство и напълно изпразни от смисъл държавността. Това се казва в официална позиция, подкрепена от Изпълнителния комитет на ВМРО, във връзка с  политическите събития от последните дни.

Тази система не работи и трябва да бъде сменена час по-скоро, пишат от ВМРО. Според тях на България е нужна промяна, която да е дълбока и всеобхватна.

Oще по темата

Ето защо ВМРО стартира разговори за обединение усилията на всички политически и неправителствени организации, които искат рестарт на българската държавност на база патриотично-консервативни ценности, лична отговорност за всеки овластен и система от институции, които не воюват, а ефективно работят в името на българския народ.

"Повече от очевидно е, че е настъпила преломна точка в развитието на българската демокрация. Тази система не работи и тя трябва да бъде сменена час по-скоро. Ние от ВМРО считаме, че на България действително е нужна промяна, която да е дълбока и всеобхватна. Промяна на правилата, а не на актьорите в политическия театър.

Ето защо ВМРО започва активни действия за радикална конституционна промяна и свикване на Велико народно събрание. ВМРО стартира разговори за обединение усилията на всички политически и неправителствени организации, които изповядват нуждата от истински рестарт на българската държавност на база патриотично-консервативни ценности, лична отговорност за всеки овластен и система от институции, които не воюват, а ефективно работят в името на българския народ. Очевидно е, че и власт, и опозиция в момента не са съставени от такива хора и са неспособни да осъществят каквато и да е промяна.", пише в позицията им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 1 година

Пълн и см0таняци. В тази обстановка да викат ВНС е равно на самоубийство. Никакви патриоти не сте!

18

Анонимен

преди 1 година

МВРО

17

Анонимен

преди 1 година

Каракачанката явно е успял да си закопчае колана и се е сепнал, че отслабва.

fallback