Снимка: БГНЕС
fallback

Ситуацията в страната изисква парламентарно представените партии да не допускат противоречията между тях да изместват на заден план интересите на държавата и на българите, заяви президентът Румен Радев, след участието си в церемонията по награждаване на финалистите в 22-ото издание на конкурса по програмиране “CodeIT”.

Oще по темата
"Затова аз очаквам и правителството, и народните представители докато решават въпросите за собственото си политическо бъдеще, да не забравят огромната си отговорност към гражданите и обещанията, дадени за справяне с инфлацията, за социалната и икономическа криза.

И именно от тяхното поведение и действие по тези въпроси зависи не само доверието към техните собствени политически формации, но и доверието към политическата система в България като цяло", каза още Радев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

нц

преди 2 години

нефелно изказване на фона на случващото се

49

Дежавю

преди 2 години

Такава тъпотия и пpocтoтия в държавата не вярвах, че ще видя след като падна тройната коалиция с ДПС и Жан Виденовата зима! Баси и гладните и жадни за власт, корумпирани бъдещи крадци. Омазаха си пръстите в кацата с меда, чакат едни 12 милиарда, Божков им плати, сигурно и американското посолство и гледай цирк и лудница. Ами нали сте любимци на народа бе ППу т. Явете се на избори и вземете 90% вот. Ако бяхте желани, защо правите 4на коалиция с многомилионните ви гласове, управлявате еднолично!!!

48

О, божкее

преди 2 години

Споко радьов коалицията ти е стабилнакато пръч на лед. Важното е, че няма да трябва да правиш пореден, срамен кабинет в тази криза. Няколко напазарувани депутатя от селската партия на станиславчо ще вържете гащите. Засега!

fallback