Снимка: БГНЕС
fallback

“Дестабилизацията на политическата обстановка в България е някакъв вид победа за руснаците”.

Oще по темата
Това обяви Атанас Атанасов пред Нова тв.

"Някои от играчите, които участват във вътрешнополитически аспект може и да не си дават сметка за това”, добави Атанасов.
По думите му дестабилизацията на политическата сцена в страната обслужва руски интереси.

“Голяма част от ефектите върху Европа, и съответно върху България, дават своето отражение. Русия има интерес да бъде пробита тази общност и най-слабото звено се оказа България”, заяви народният представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Анонимен

преди 1 година

Като кажете "свободният свят" и "евроатлантически ценности" човек може да си помисли, че всичкият останал свят не е свободен и няма абсолютно никакви ценности. Само Западът има. Защо, тогава, не се радват на свободата и ценностите си, ами постоянно се навират някъде? Май само това не е достатъчно. Трябват и ресурси и то безплатно.

65

Анонимен

преди 1 година

Путинисти пийте си квас и не закачайте България!

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, любимото на копещниците е да обвиняват САЩ за всички прростотии на куманнетата. Били сме с 3 мил. повече като заддунайска губерния на Империята на Злото, ама малко пропускат факта, че всички бяха в конццлагера НРБ и оттам се излиза само с краката напред. Граничарите на соц. коччините пазят само от излизане от "рая", така или иначе кандидати за влизане=0. Другото е, че и сега сме 9 и повече мил. българи, но много предпочетоха да избягат от останалите кууманета.

fallback