Снимка: БГНЕС
fallback

Вицепремиерът и министър на финансите определи като безотговорно решението на "Има такъв народ" (ИТН) да напусне управлението в критичния момент, когато предстои да се гласува актуализацията на бюджета.

Пред Bulgaria ON AIR загатна, че някои от подалите оставка министри може да бъдат поканени от "Продължаваме промяната" да заемат същия пост.

"Имаме много добра комуникация с министрите и парламентарната група (на ИТН, бел.ред.), но не с г-н Трифонов от около седмица преди втората номинация на Любомир Каримански за шеф на БНБ", посочи финансовият министър.

Василев сподели и че има много добри впечатления от работата си със спортния министър в оставка Радостин Василев и с енергийния министър в оставка Александър Николов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

166

101

преди 2 години

А комуникацията със Спеца как е?

165

Анонимен

преди 2 години

Много убедителен тоя Киро, аргументите в зелено ли са били?

164

Анонимен

преди 2 години

Хитрецът и страхливец Слави за пореден път доказа , че не може да поеме отговорност пред "Народа" , дано хората осъзнаят колко жалко е такова поведение. Неговото участие в управлението е - да стои назад, на тъмно в буквалния смисъл, да отказва коопериране с други партии, да е против всичко и всички. Що за липса на сериозност, в детската градина децата са по отговорни към своите действия.

fallback