Снимка: БГНЕС
fallback

Или си тук, за да помогнеш на обществото, или си тук, за да помогнеш на себе си. Имам огромно уважение към Народното събрание като институция и не ми се иска да изговоря истината в този момент. А, нея я знае всеки. Това заявява депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров - Ицо Хазарта пред Нова телевизия.

Относно разколът в коалицията, той коментира: "Каквото и да ви говорят знайте, че става въпрос за пари. Това, което стана, не е било неочаквано. Отдавна имахме индикации. Имаше хора, които от самото начало ни предупредиха, че самото участие на тези хора в коалицията е с цел да се случи именно това.  Не е изненада. Отговорите са „Капитан Андреево”, природният газ, касичките, които „обслужват” едни хора, а е трябвало парите да влязат в държавата", заявява той.

На въпрос какво би казал на хората, които твърдят, че премиерът Кирил Петков и Асен Василев лъжат, Петров отговаря: "Нямам какво да кажа. С особена сила важи изразът „Крадецът вика - дръжте крадеца”.


Той поясни с какво се занимава, откакто е в Народното събрание.

"Основното, с което се занимавам, е да помагам за образованието на деца в домове. Обикалям из страната и се срещам с тях. Повечето от нас си мислят, че тези деца имат материални мечти, а това не е така. В един от домовете имаше програма да бъде изпълнено едно желание на децата. Те поискаха да се видим и аз отидох на Бъдни вечер. Това беше най-хубавата Бъдни вечер в живота ми. Мотивирам ги да учат и да се занимават с това, което харесват.  Те имат потенциал, само някой трябва да го открие. Това, което аз правя, е да давам това, което имам", заявява той.

Относно селфито с неприличния жест към депутатите от ГЕРБ, Ицо Хазарта подчерта: "Не е това примерът. Казах го и от трибуната и го написах после. Както казах - парламентът е място, към което трябва да имаме респект. В случая аз не го показах. Защо? Защото не може да извикаш на изслушване вицепремиер и да не го слушаш. Да грухтиш, да тропаш на масата, да викаш".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Ицоооо

преди 2 години

Мноо си т.ъп.о парче, брато! Слепец с очи.

47

Обективно

преди 2 години

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ОБЪРКАН, ЗА ДА ТВЪРДИШ, ЧЕ СИ РАЗРЕШИЛ ВЪПРОСА ЗА ГАЗА С ДВА ТАНКЕРА ЗА 1 МЕСЕЦ???? КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ОБЪРКАН, ЗА ДА ХВАЛИШ БОЙКО РАШКОВ - СЛЕДОВАТЕЛЯ НА ТОДОР ЖИВКОВ???!! БОЖЕ ОПАЗИ НИ ОТ ЗЕЛЕНИ, СЧИТАЩИ СЕ ЗА МНОГО УЗРЕЛИ!!!

46

тя

преди 2 години

Оказа се ,че Ицо Хазарта е много по-честен и пр умен от много т н политици !

fallback